top of page
PrintOn Neg.png

• SILKETRYKK

  • TRANSFER

    • BRODERING

     • GRAVERING

SILKETRYKK

Verdens eldste trykkmetode. Fremdeles de flotteste fargene.

TRANSFER

Kan brukes på det meste. Rimelig alternativ for trykk i flere farger.

BRODERING

Vakkert og eksklusivt uten å være prangende. Slitesterkt.

GRAVERING

For et evig inntrykk. På tre, akryl, aluminium og mange andre materialer.

SILKETRYKK

Teknikken går i prinsippet ut på å presse farge gjennom en sjablon (silkeduk) som er strukket over en ramme. Fra en og samme ramme kan man trykke mange like bilder. Fargene kan imidlertid forandres fra det ene bildet til det andre.

Silketrykk som produksjonsmetode er langt fra døende i dagens marked med en rivende utvikling innen digitalt trykk. Silketrykk er ofte den rimeligste og beste trykkmetode ved en rekke typer jobber.

Silketrykk gir et tykkere fargelag enn de fleste produksjonsmetoder og har derfor lang holdbarhet. Det aller meste innen silketrykk tåler utendørs bruk.

Silketrykk

TRANSFER

Vi trykker transfers til påsetting på arbeidstøy, klær og annet. Mange typer produksjon, med tilpasset kvalitet og pris.
Felles for disse er at de trykkes på plagget etter produksjon med en varmepresse, og kan dermed være en god løsning når ting skal merkes i små antall til ulike tider.

Noen ganger er det behov for noen få merker, ofte med mange farger eller foto.
Da er digitalt trykk å foretrekke, det kan raskt kjøres ut et mindre antall som kan leveres på kort tid, og til hyggelig pris.

Digitaltrykket transfer har noe en litt lavere motstandsdyktighet mot hard vask en tradisjonelle transfer.
Men oftest "mer enn god nok".

Transfer

BRODERING

Brodering er slitesterkt og oppleves ofte som eksklusivt. Hvert plagg broderes individuelt. Du kan f.eks brodere firmaets logo og personnavn på alle plagg. Alt som kreves er en "original" som viser korrekte farger på merket, samt en liste over navnene. Med det som grunnlag tar man frem et mønsterkort for din brodering.

Det er høy kvalitet på de produktene PrintOn leverer, og vi har kort leveringstid!

Brodering

GRAVERING

Vi graverer på det meste av materialer, skinn, tre, glass, akryl, stål, aluminium, farge lakerte overflater, plast, fleecetøy og denim. Ring for info om pris og levering.

Gravering
bottom of page